www.realityfm.nl  De beste Muziekmix voor jou !!

Songinfo :

00:00:00

wee jaar geleden besloten Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin voor het eerst samen te gaan werken wat vervolgens de hitVanavond (Uit M’n Bol)opleverde. Dat succes moest volgens de heren een vervolg krijgen en net als toen hebben ze voor hun nieuwe track dan ook opnieuw een oude André Hazes (sr.) klassieker als inspiratie gebruikt. Dit keer gaat het omZomer In M’n Bol, een Hazes-hit uit 1991. De mannen van Kris Kross laten weten: ‘Dat wij groot fan zijn van de muziek van Hazes is al wel bekend. Daarom zijn we extra trots dat vandaag Zomer In M’n Boluitkomt en dat de originele vocals van André Hazes hierop te horen zijn. Dat we dit weer samen met Tino en Donnie gaan doen, is een één-tweetje.’

Songinfo :

Henk Dissel, een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse muziekscene, staat klaar om begin van 2024 te veroveren met zijn sprankelende nieuwe single: “Alles Met Jou”.

Geschreven door het duo’s Willem Gunneman en Bas van den Heuvel, hetzelfde dynamische team achter de hit singles “Een Bom” en “Stap Voor Stap”, belooft “Alles Met Jou” een onweerstaanbare deun te zijn die fans in vuur en vlam zet. Daarnaast heeft Henk ook zelf meegeschreven aan deze plaat.De aanstekelijke melodieën en meeslepende teksten van “Alles Met Jou” vormen een onmiskenbare soundtrack voor zomervibes en liefdesavonturen.